Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ Ε?


4 ΜΑΤΣΑΚΙΑ KONTΡΑ....

Χτες πέρασαν τα 3/4 ματσάκια μας.Μας τα χάλασε το γκολ της Τσέλσι που μπήκε νωρίς.
Για σήμερα θα πάμε με 4 ματσάκια κόντρα στα φαβορί.

145 Αμβούργο-Ναιμέγκεν Χ2 ΔΕ 2.44
Η υπόθεση πρόκριση έχει κλείσει,γιατί να μην ξεκουράσει τους παίκτες της το Αμβούργο που ανέβηκε στην πρώτη θέση στην Γερμανία και την αγωνιστική που έρχεται υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ;
151 Μίλαν-Βέρντερ Χ2 ΔΕ 2.06
Στο πρώτο ματς έπρεπε να κερδίσει 4-1 η Βέρντερ.Έχει πέσει πολύ το Χ2 έξω και αυτή η Μίλαν δεν θα λείψει σε κανέναν.
152 Ουντινέζε-Λέχ Πόζναν x2 ΔΕ 2.06
Το κλίμα στις τάξεις των «φριουλάνι» δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Οι Ιταλοί έχουν το θεωρητικό προβάδισμα μετά την ισοπαλία (2-2) του πρώτου αγώνα, ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζιαμπάολο Πότσο «άναψε φωτιές» αναφέροντας πως «είναι απογοητευμένος και περιμένει το πέρας της σεζόν». Σημειώνεται ότι στο πρώτοπαιχνίδι η Ουντινέζε προηγήθηκε 2-0 όμως δέχθηκε δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Θα λείψει λόγω τιμωρίας, ο Αλέξις Σάντσες, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο τερματοφύλακας, Χαντάνοβιτς, η συμμετοχή του οποίου καθίσταται αμφίβολη. Ο Μαρίνο σκοπεύει να ξεκουράσει υπολογίσιμες μονάδες της ομάδας του, όπως είναι οι Ινλέρ, Ζαπάτα και Κουαλιαρέλα. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Φερονέτι και ο μέσος Τισόνε. Αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Ντι Νατάλε.
159 Βαλένθια-Ντιναμό Κιέβου X2 ΔΕ 2.06
Στα τελευταία 6 ευρωπαικά ματς στο Μεστάγια η Βαλένθια έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.Η Ντιναμό Κιέβου είναι εδώ και καιρό στην Ισπανία και αυτό το ματς έχει στο μυαλό εδ΄ς και μήνες.