Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΧΤΕΣ...ΣΗΜΕΡΑ..ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

398 Σεβίλλη-Λα Κορούνια 1 1.45
Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της θα παρουσιαστεί η Ντεπορτίβο, γεγονός που καθιστά φαβορί τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, παίζοντας από τα άκρα και προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τις επελάσεις του φορμαρισμένου Χεσούς Νάβας.
396 Ρεάλ Γιούνιον-Μπέτις 1Χ ΔΕ 1.81
Η Ρεάλ Ουνιόν θα προσπαθήσει να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, πράγμα που έκανε επιτυχημένα και στα δυο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια στιγμή, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με πολλές αλλαγές στην 11άδα και θα προσπαθήσουν να μην επηρεαστούν από αυτό το γεγονός.
397 Σανταντέρ-Βαλένθια 1 2.40
Με πολλά νέα πρόσωπα θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι και αυτό είναι πιθανό να επηρεάσει την παρουσία τους. Η Ράθινγκ ενδιαφέρεται για τη διάκριση, θα προσπαθήσει να πετύχει κάποιο γκολ και να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, ώστε να διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς του «Μεστάγια».
401 Γκιμαράες-Μπενφίκα 1 2.65
Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων, σε αγωνιστικά θέματα: Το περιβόητο πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων, σε θέματα που άπτονται περισσότερο στη μεταφορά τεχνογνωσίας σε προπονήσεις και σε ανταλλαγές παικτών έχει εγκριθεί από τους προέδρους και μένει να το επικυρώσουν τα διοικητικά συμβούλια των δύο ομάδων. Ο διευθύνων σύμβουλος της Γκιμαράες έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις, καθώς αυτή η κίνηση ξένισε κάπως τους ανθρώπους της γνωστής, για την περηφάνιά της, ομάδας. Τόνισε, ότι έχει να κάνει καθαρά με αγωνιστικά ζητήματα, μεταγραφές παικτών, διοργάνωση φιλικών παιχνιδιών, μεταφορά τεχνογνωσίας σε νέες προπονητικές μεθόδους και φυσικά ήταν κατηγορηματικός, ότι αυτή η συνεργασία δεν έχει να κάνει με βολικά αποτελέσματα και βαθμολογικά συμφέροντα. Σε αυτό το πλαίσιο, προφανώς κατατάσσεται και η μετεγγραφή των Λουΐς Φελίπε και Νούνο Ασσίζ, από τους «αετούς» στη Γκιμαράες.
Μια χρυσή ευκαιρία για τη Γκιμαράες να κάνει κάτι καλό, απέναντι στην Μπενφίκα. Η διοργάνωση αυτή δεν είναι ζωής ή θανάτου, αν παίξει ελεύθερα κι αν πιέσει την ανόρεχτη και κουρασμένη ψυχολογικά Μπενφίκα, έχει πιθανότητες να φύγει με κάτι καλό, από το «Αλφόνσο Ενρίκες».