Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ Χ

3 ματσάκια για σήμερα και ένα Χινάρι που έχει πέσει αρκετά.

109 Μπρέσια-Ανκόνα 1 1.55
Στην Μπρέσια παρουσιάζεται η χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να αφήσει πίσω της τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα και κυρίως τις κακές εμφανίσεις. Οι παίκτες της Ανκόνα δεν μπορούν να μην είναι επηρεασμένοι από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τους και σίγουρα θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη, αν αποφύγουν την ήττα στο «Μάριο Ριγκαμόντι».
110 Ρίμινι-Πιατσέντζα X2 ΔΕ 1.63
Η Ρίμινι αναμένεται να επηρεαστεί σίγουρα, από την απουσία του ηγέτη της Ρικιούτι, καθώς οι εμπνεύσεις του είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά μέσα στο παιχνίδι. Η Πιατσέντζα είναι ανεβασμένη, μετά τη νίκη επί της Ανκόνα και πλέον, ο Πιόλι έχει πολλές επιλογές στα χέρια του. Αυτό και μόνο δίνει το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα, στο «Ρομέο Νέρι».
130 Σριούσμπερι-Τσέστερ 1 1.40
Δεν τίθεται θέμα δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες που πραγματοποιούν αντίθετες πορείες. Η Σριούσμπερι συνεχίζει να διεκδικεί την συμμετοχή στα πλέϋ-οφ ενώ η Τσέστερ ακόμα ψάχνει την νίκη (τελευταία στις 26 Δεκέμβρη). Το κλίμα στην Τσέστερ δεν είναι καλό μετά και την κόντρα προπονητή-προέδρου για την μη ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές, ενώ υπάρχουν και αρκετά προβλήματα απουσιών. Η καλή Σριούσμπερι μπορεί να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι.

104 Άσκολι-Μάντοβα Χ 2.75
Αν δεν υπήρχε η κούραση από τον αγώνα του Σαββάτου, η Άσκολι θα βρισκόταν σε θέση ισχύος στο σημερινό παιχνίδι. Τώρα, ο Κολόμπα θα έχει πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην επίθεση, με τους Μπούκι και Σομέζε. Ανάλογος και ο στόχος της Μάντοβα, σ’ ένα παιχνίδι που προβλέπεται να έχει λίγες ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες.