Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ....

Άσχημη μέρα η χτεσινή.Δεν πέρασαν οι επιλογές μας,όμως συνεχίζουμε δυναμικά..
Για σήμερα πάμε με:
178 Ρόμα-Παλέρμο 1 1.50
Η Ρόμα, το τελευταίο διάστημα θυμίζει την υπερομάδα του περσινού δεύτερου γύρου, που έχασε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική. Ο Τότι περιμένει με αγωνία την πρώτη συμμετοχή του σε επίσημο παιχνίδι, έπειτα από πάρα πολύ καιρό, ενώ οι Μπαπτίστα και Βούτσινιτς έχουν τρελά κέφια. Η Παλέρμο πηγαίνει στη Ρώμη με την παράδοση εις βάρος της και, κυρίως, χωρίς τον Μίκολι.
180 Τορίνο-Ρετζίνα 1 1.80
Φαίνεται, ότι η Τορίνο έχει μπροστά της την ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, μετά από καιρό και να διατηρήσει το αισιόδοξο κλίμα, μετά την ισοπαλία στο Λέτσε, που υπάρχει για την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει βέβαια αρκετές απουσίες, ωστόσο, η κατάσταση στη Ρετζίνα έχει ξεπεράσει τα όρια της τραγικότητας. Απόδειξη; Προσέλαβε τον τεχνικό που απέλυσε πριν 40 μέρες!
173 Κάλιαρι-Σιένα 1Χ 1.70 3.00
Η Κάλιαρι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και γνωρίζει πολύ καλά, ότι έχει την ευκαιρία να συνεχίσει με νίκες, εκμεταλλευόμενη το γεγονός, ότι η Σιένα παραλύει, «εκτός των τειχών». Η φιλοξενούμενη έχει κάνει δύο κολλητές νίκες και πρώτος της στόχος, στο «Σαντ’ Ελία», είναι η αποφυγή της ήττας, αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της.
182 Γουίγκαν-Λίβερπουλ 2 1.65
Μέ ποδόσφαιρο σαν το χτεσινό η Μάνστεστερ δεν βλέπω να χάνει το πρωτάθλημα.Η Λίβερπουλ πάντως αν θέλει να μείνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου θα πρέπει ματς σαν κι'αυτό εύκολα η δύσκολα να τα καθαρίζει.