Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΤΕΤΡΑΔΑ ΒΡΑΔΥΝΗ...

276 Παναθηναικός-'Αρης 1 1.35
Θέλει την νίκη ο Παναθηναικός για να μην απομακρυνθεί από την κορυφή.
Ο Άρης είχε παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδόμαδα όπως και ο ΠΑΟ αλλά άλλο ο Πανθρακικοός και άλλο ο ΠΑΟΚ.
278 Τενερίφη-Χιρόνα 1 1.65
Η Τενερίφη θα αγωνιστεί με τη γνωστή επιθετικογενή τακτική της, απέναντι σε μια ομάδα που συνήθως εμφανίζει πολλές αδυναμίες μακριά από την έδρα της. Με δεδομένη την έλλειψη επιθετικών λύσεων για τη Χιρόνα, οι απουσίες των επιθετικών Γκάμπρι και Αρνάλ θεωρούνται αρκετά σημαντικές.
287 Πατσούκα-Τίγκρες 1 1.65
Η Πατσούκα έδειξε πιο έτοιμη στα γήπεδα των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, παίζοντας στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Η Τίγκρες, αντίθετα, ήταν μια απογοήτευση, ειδικά στην άμυνα, δεχόμενη 8 γκολ σε τρία ματς. Δεν παύει πάντως να αποτελεί μια ομάδα που παίζει άψογα σε ανοιχτό γήπεδο. Αν βελτιωθεί πίσω έχει τύχη, αν όχι μάλλον για διασυρμό πάει…
277 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 1 1.30
Ο ΠΑΟΚ αν προσέξει δεν θα έχει πρόβλημα. Ο «δικέφαλος» παρά τις απουσίες βασικών παικτών θα κυνηγήσει το παιχνίδι κυρίως από τα πλάγια με δεδομένη και την απουσία του Ίβιτς προσπαθώντας να τροφοδοτηθούν Μουσλίμοβιτς και Αναστασάκος. Καλή εμφάνιση και βαθμό ή βαθμούς θέλουν στον Πανθρακικό. Οι νεοφώτιστοι θα κλειστούν πίσω και στην κόντρα με Ριέρα και Ντιαλό να κάνει τη ζημιά, για την οποία έχει πολλές πιθανότητες αν δεν προσεχθεί.

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ

Αρκετά ματς πέρασαν χτες..ελπίζω να διαλέξατε τα σωστά παιχνίδια..
Μας την έσπασε κυριολεκτικά η Σεντ Ετιέν με γκολ στο 87 και έτσι χάσαμε ένα πολύ καλό δελτίο.Πάμε όμως με τα σημερινά μας ματσάκια.

255 Σαμπντόρια-Παλέρμο 1 1.90
Η Σαμπντόρια, έτσι όπως τα έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής, ακόμα και η ισοπαλία στο συγκεκριμένο ματς… δεν της κάνει. Οι παίκτες του Ματσάρι, αν δεν παίρνουν και τέτοια παιχνίδια, μέσα στο «Λουΐτζι Φεράρις», θα μπουν σε μεγάλες περιπέτειες, στις οποίες δεν αξίζουν να μπουν και μόνο λόγω υλικού. Από την άλλη, η Παλέρμο μεταμορφώνεται μακριά από το «Μπαρμπέρα», ενώ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τους «μπλουτσερκιάτι», χωρίς να έχει στην αποστολή της τον άνθρωπο που έχει πετύχει το 1/3 των φετινών της γκολ (8 από τα 24), Φαμπρίτσιο Μίκολι.
251 Κάλιαρι-Ούντινέζε 1 2.00
Η Κάλιαρι, ακόμα και στα ματς που δεν κερδίζει, δεν μπορεί κανείς να της καταλογίσει, ότι δεν βγάζει στο χορτάρι το 100% των δυνατοτήτων της. Η Ουντινέζε είναι χαμένη σ’ ένα δικό της κόσμο, εδώ και πολύ καιρό και η απουσία του πρώτου της σκόρερ κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα γι’ αυτήν…
247 Ναιμέγκεν-Άγιαξ 2 1.85
Κρας τεστ για τον Αίαντα, σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια εξαιρετική και καλοδουλεμένη ομάδα. Οι Αμστερντάμερς όμως είναι μάλλον τυχεροί που πετυχαίνουν τη Ναϊμέχεν τη παρούσα φάση, που δεν έχει προλάβει να καλύψει το κενό του Βίσχερχοφ και λογικά η τριάδα των Τσβίτανιτς, Σουάρεθ και Σουλεϊμάνι θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των γηπεδούχων.