Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΤΡΙΑΔΑ

127 Ρέμς-Στρασβούργο 1 3.50
Η Ρεμς αναμένεται να επιτεθεί, αφού έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη. Το Στρασβούργο θα παίξει προσεκτικά, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, για την κόντρα. Και ο βαθμός, πάντως, δεν θα του κακοπέσει. Θα χρειαστεί όμως να αντέξει στην ορμή της Ρεμς και δεν είναι σίγουρο, πως θα τα καταφέρει.
133 Λάτσιο-Τορίνο 1 1.45
Η Λάτσιο, παρά την εικόνα της, στο δεύτερο ημίχρονο, του αγώνα με τη Γιουβέντους, έχει δείξει καλά στοιχεία, τις τελευταίες αγωνιστικές και ειδικά στο «Ολίμπικο» δεν μπορεί, παρά να χαρακτηριστεί φαβορί, σε αυτό το ματς… «Ύπουλος» ο χαρακτηρισμός, ειδικά σε ματς, μια κι έξω, για το Κύπελλο, ωστόσο, αυτή η Τορίνο δεν δείχνει ικανή να σηκώσει κεφάλι. Ανούσια και χωρίς διάθεση για κάτι διαφορετικό, πλην της παραμονής της στην κατηγορία…
132 Μπιλμπάο-Χιχόν 1X 1.50 3.35
Σε πορείες αντίθετες, οι δύο ομάδες, τον τελευταίο καιρό. Η Μπιλμπάο είναι σε φουλ φόρμα, θα προσπαθήσει από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό της και να μπει σε θέση οδηγού, για την πρόκριση. Ψάχνεται η Σπόρτινγκ, η οποία δε σκοράρει, τελευταία και σε γενικές γραμμές δείχνει ντεφορμέ. Οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν το γκολ, αφού φαίνεται δύσκολο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.Θα πάμε και με το Χ για κόντρα γιατί ο άσσος έχει παιχτεί πολύ και φοβάμαι ότι ίσως σπάσει.