Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΤΑΜΕΙΟ ΞΑΝΑ....

Ταμείο χτες αφού πέρασαν τα 3 ματς που δώσαμε.
Σήμερα θα πάμε με 4 ματς σε μεγάλες αποδόσεις και σύστημα 3.4

106 Μπέρνλι-ΚΠΡ 2 2.95
Επαναληπτικός του κυπέλλου Αγγλίας.0-0 το πρώτο ματς..Άσχημη περίοδος για την Μπέρνλι..πρώτη φορά πέφτει απ'την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος,που είναι και ο στόχος της.Σήμερα ο προπονητής της ομάδας κ.Κόιλ θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα..άρα είναι μια καλά ευκαιρία για την ΚΠΡ του Πάουλο Σόουζα να πάρει την πρόκριση.
113 Σουίντον-Στόκπορτ 1 2.35
Η Στόκπορτ είναι καλύτερη ομάδα, όμως πριν από την αναγκαστική διακοπή προερχόταν από δυο συνεχόμενες κακές εμφανίσεις. Η Σουΐντον χρειάζεται περισσότερο τη νίκη.Μικρή πτώση ο άσσος.
114 Τσέστερ-Λούτον Χ 3.25
Διοίκηση και τεχνική ηγεσία στην Τσέστερ ασχολούνται πλέον με το εμπάργκο που επιβλήθηκε στην ομάδα και τον τρόπο που πρέπει να βρει για να μπορέσει να κάνει μεταγραφές.Η Λούτον χρειάζεται έναν βαθμό για να σβήσει την τιμωρία των 30 βαθμών που της είχε επεβληθεί.Θα πάμε με το Χ όπως ήταν και το ματς του πρώτου γύρου 1-1.
102 Ντέντερ-Λίρς 2 3.25
Μία από τα ίδια θα είναι, όπως όλα δείχνουν και η φετινή η χρονιά για τη Ντέντερ, που θα δώσει μέχρις εσχάτων σκληρή μάχη, για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το τέλος του πρώτου γύρου την βρήκε μόλις στην 16η θέση της βαθμολογίας κάτι που οφείλεται κατά πολύ, στην τραγική άμυνα που διαθέτει. Στον αγωνιστικό τομέα, ενόψει του αποψινού ματς με τη Λιρς είναι τραυματίες και δε θα αγωνιστούν ο δαιμόνιος μεσοεπιθετικός και πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Ντέντερ, στον πρώτο γύρο, Σμάζιτς (14 συμμετοχές / 2 γκολ), ενώ εκτός έμεινε και ο αναπληρωματικός χαφ Σάντσεθ (8 συμμετοχές). Παραμένουν εκτός δράσης, ο βασικός χαφ Ντε Πέτερ (7 συμμετοχές/1 γκολ) και ο πολύτιμος μέσος Καρουμπί (8 συμμετοχές).
Εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί η Λιρς, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας του Βελγίου, καθώς, μετά από 19 αγώνες, που έχει δώσει βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 39 βαθμούς και απολογισμό 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες (36-19 τέρματα συνολικά). Πριν τη διακοπή, προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία αυτή επί της Χάμε, εντός έδρας με 1-0. Εκτός έδρας παραμένει αήττητη, μετρώντας 5 νίκες και 4 ισοπαλίες (18-9 τέρματα). Στο προηγούμενο γύρο είχε κάνει την έκπληξη, καθώς κατάφερε να αποκλείσει τη Μπέργκεν Μονς, επικρατώντας 2-0, εκτός έδρας.
Στο 2.80 το διπλό στο εξωτερικό.