Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ Η ΜΑΓΙΟΡΚΑ

102 Μαγιόρκα-Αλμερία 1.90
Οι δυο ομάδες έχουν σημαντικότερα ματς, το σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου το μεταξύ τους ματς περνά σε δεύτερη μοίρα. Οι δύο προπονητές θα κάνουν αρκετές αλλαγές στις 11άδες και αυτό καθιστά απρόβλεπτη την εξέλιξη του αγώνα. Με περισσότερους βασικούς αναμένεται να αγωνιστεί η Μαγιόρκα και ίσως ο άσσος με αποδόσεις πάνω απο 2.00 να ήταν ακόμα καλύτερος.
Και για το άλλο ισπανικό ματς..είναι ντέρμπι μίσους και συνήθως αυτά τα ματς πάνε στην δύναμη..Θα πάμε με την ισοπαλία
103 Οσασούνα-Μπιλμπάο Χ 3.20

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ Π/Σ/Κ...ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΒΑ

Δεν τα πήγαμε καλά χτες...αρκετά ματς που πονταρίστηκαν αρκετά όπως η Ούνιον και η Γκιμαράες δεν ήρθαν ενώ πέρασε η Πόλι Εχίδο που και αυτή πονταρίστηκε αρκετά και άλλαξαν οι αποδόσεις.
Πάμε σήμερα:
104 Πόρτο-Σετούμπαλ Χ2 3.09
Κάποιοι Ντιας, Πίντο, Ζοσέ κλπ. καλούνται να δείξουν στον Φερέιρα (που είναι δύσκολος με τους νέους) τι αξίζουν…Με τόσους απόντες και μπροστά το πολύ σε 5.000 θεατές, στο Ντραγκάο, είναι απορίας άξιο, ποια Πόρτο θα δούμε…Αντίθετα, η Σετούμπαλ κατεβαίνει με βασικούς, είναι η κάτοχος του τροπαίου, θέλει τα λεφτά, δεν μπορούμε να προσθέσουμε κάτι άλλο…
101 Μπουλόν-Λάνς 1Χ 2.55 2.85
Προσεκτικά αναμένεται να παίξουν και οι δύο ομάδες, αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν θα επιτρέπει το ρίσκο. Πιθανό και το «under» που δεν δίνεται από τον ΟΠΑΠ.

Κατα το απογευματάκι θα έχουμε και το τρίτο ματσάκι μας για να πάμε ταμείο...
Περιμένουμε τις αποστολές των ομάδων στο κύπελλο Ισπανίας.