Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΤΡΙΑΔΑ

135 Φούλαμ-Πόρτσμουθ 1 1.85
Η Φούλαμ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση της Πορτσμουθ και θα πιέσει από την αρχή της αναμέτρησης για να πετύχει ένα γκολ που θα την φέρει πιο κοντά στην νίκη. Στήριγμα των γηπεδούχων η δύναμη της έδρας.Σημαντικές απουσίες στην Πόρτσμουθ.
228 Μόνς-Σέρκλ Μπρίζ 2 1.95
Η Μονς είναι αναγκασμένη να παραταχθεί στο αποψινό ματς σχεδόν αποδεκατισμένη, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πιο συγκεκριμένα είναι τιμωρημένη όλη η μεσαία γραμμή, καθώς θα απουσιάσουν οι βασικοί μέσοι Κολέτ (14 συμμετοχές / 1 γκολ), Μπραχαμί (16 συμμετοχές / 2 γκολ), Ντιανέ (14 συμμετοχές / 2 γκολ) και Ραγκουέντ (18 συμμετοχές), όπως και ο αμυντικός Μπούσενς (19 συμμετοχές/1)! Αγνωστο το πώς θα παρατάξει την ομάδα ο Ντεσί αν και στις προπονήσεις άφησε να εννοηθεί ότι θα παίξει με ένα καθαρόαιμο επιθετικό τον Ορις (1 γκολ) Είναι από τα παιχνίδια που δε χωράνε ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς το ρεπορτάζ των γηπεδούχων μιλάει από μόνο του. Με τα δεδομένα που υπάρχουν θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη αν δεν καταφέρει η Σερκλ να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της «αποδεκατισμένης» Μονς.
206 Ντενίζλισπορ-Γαλατάσαραι 2 1.60
Η νίκη είναι μονόδρομος, πράγμα που επεσήμανε στις δηλώσεις του και ο Σκίμπε. «Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος παραδέχθηκε πως «στο ματς Κυπέλλου με τη Σίβας ματώσαμε για να σκοράρουμε». Στο ματς αυτό, όμως, αναφέρθηκε και ο Αντνάν Πολάτ, ο οποίος μετά από καιρό ταξίδεψε με την αποστολή. «Δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο η νίκη», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Γαλατά.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ OVER...

Θα πάμε με μια τριάδα με Over με ομάδες που έχουν τουλάχιστον 6 over στην σειρά.

125 Κολωνία-Βόλφσμπουργκ Οver 1.50
Σκοράρουν ακατάπαυστα στην Βολφσμπουργκ και η Κολωνία έχει 7 σερί οver.Δλινουμε τύχη και στο διπλό.
226 Κλάμπ Μπρίζ-Τούμπιζε Over 1.45
7 σερί over για την Τούμπιζε σε ένα ματς που μάλλον θα σκοράρουν και οι δύο.
215 Όλντερσοτ-Ρότσντειλ Over 1.70
Mατς δύσκολο για προγνωστικά αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα 7 σερί over της Ρότσντειλ.